Річний звіт за 2011 рік

Інформація про посадових осіб

Володіння акціями | Стаж роботи та освіта

Інформація щодо освіти та стажу роботи посадових осіб емітента
 
Посадова особа фізична особа
Посада Ревiзор
Прізвище, ім’я, по батькові або найменування юридичної особи Ледньов Михайло Сергiйович
Паспорт: серія, номер, ким і коли виданий дIн № дIн, виданий дIн
Рік народження 1978
Освіта вища
Стаж керівної роботи (років) 1
Найменування підприємства та попередня посада, яку займав ЗАТ ВЕГА ПЛЮС, заступник директора
Опис Повноваження: Ревiзор має право: * витребувати у Товариства документи стосовно фiнансово-господарської дiяльностi Товариства; * вимагати скликання позачергових загальних зборiв; * вносити пропозицiї до порядку денного загальних зборiв; * бути присутнiм на загальних зборах та брати участь в обговореннi питань порядку денного з правом дорадчого голосу, в разi коли вiн не є акцiонером; * вимагати вiд працiвникiв Товариства пояснень з питань, що вiднесенi до компетенцiї ревiзора; * здiйснювати iншi дiї, передбаченi Статутом та чинним законодавством. Обов`язки: Ревiзор зобовязаний: * пiдтверджувати достовiрнiсть даних, що мiстяться у звiтах та iнших фiнансових документiв або встановлювати факт їх недостовiрностi; * iнформувати виконавчий орган про виявленi факти порушення встановленого законодавством порядку ведення бухгалтерської звiтностi та здiйснення фiнансово-господарської дiяльностi; * надавати виконавчому органу не пiзнiше нiж за 45 днiв до дати проведення чергових загальних зборiв висновок за пiдсумками перевiрки фiнансово-господарської дiяльностi Товариства за рiк; * вимагати позачергового скликання загальних зборiв у разi виникнення загрози суттєвим iнтересам Товариства або виявлення зловживань, вчинених посадовими особами; * дотримуватися встановленого в Товариствi режиму конфiденцiйної таємницi вiдносно документiв, доступ до яких вони мають в силу виконання своїх функцiй; * не розголошувати iнформацiю, що має статус iнсайдерської; * здiйснювати iншi дiї, передбаченi Статутом та чинним законодавством. Непогашених судимостей за корисливi та посадовi злочини не має. Винагороду (в т.ч.в натуральнiй формi) за виконання обовязкiв ревiзора особа у 2011 роцi не отримувала. Попереднi посади: iнженер-наладчик, електромонтер 5 розряду ,провiдний iнженер,завiдуючий лабораторiєю, заступник директора. Стаж керiвної роботи 1 рiк. Ледньова М.С. Було призначено на посаду ревiзора вiдповiдно до рiшення загальних зборiв акцiонерiв вiд 26.04.2011р. Посади на будь-яких iнших пiдприємствах не обiймає. Посадова особа не надала згоду на розкриття паспортних даних.
 
Посадова особа фізична особа
Посада Директор
Прізвище, ім’я, по батькові або найменування юридичної особи Година Вiктор Васильович
Паспорт: серія, номер, ким і коли виданий дIн № дIн, виданий дIн
Рік народження 1950
Освіта вища
Стаж керівної роботи (років) 16
Найменування підприємства та попередня посада, яку займав ДП Запорiжчерметавтоматика ЗАТ НДIАчермет , директор
Опис Повноваження: директор є одноосiбним виконавчим органом Товариства, який здiйснює управлiння поточною дiяльнiстю Товариства. Директор є пiдзвiтним загальним зборам, органiзовує виконання їх рiшень. Директор вправi без довiреностi дiяти вiд iменi Товариства згiдно Статуту та чинного законодавства. Директор: * має право першого пiдпису пiд фiнансовими та iншими документами Товариства; * вiдкриває у банкiвських установах розрахунковi та iншi рахунки Товариства; * пiдписує всi правочини, що укладаються Товариством, при наявностi рiшення про їх укладання вiдповiдного органу; * видає та пiдписує накази та розпорядження, що є обовязковими для виконання всiма працiвниками Товариства; * представляє iнтереси Товариства у вiдносинах з державними й iншими органами, пiдприємствами, установами та органiзацiями. Обов`язки: Директор на вимогу акцiонерiв, органiв та посадових осiб Товариства зобовязаний надати можливiсть ознайомитися з iнформацiєю про дiяльнiсть Товариства в межах, встановлених законом, Статутом та внутрiшнiми положеннями Товариства. Директор зобовязаний дiяти в iнтересах Товариства добросовiсно, розумно та не перевищувати своїх повноважень. Директор зобовязаний дотримуватися всiх встановлених у Товариствi правил, пов`язаних iз режимом обiгу, безпеки та збереження iнформацiї з обмеженим доступом. Не розголошувати конфiденцiйну та iнсайдерську iнформацiю, яка стала вiдомою у зв`язку iз виконанням функцiй директора, особам, якi не мають доступу до такої iнформацiї, а також використовувати її у своїх iнтересах або в iнтересах третiх осiб. Директор повинен керуватися у своїй дiяльностi чинним законодавством України, Статутом Товариства, iншими внутрiшнiми документами Товариства; виконувати рiшення, прийнятi загальними зборами акцiонерiв. Непогашених судимостей за корисливi та посадовi злочини не має. Розмiр виплаченої винагороди у 2011 роцi склав 240 000 грн., винагороду в натуральнiй формi не отримував. Попереднi посади: Токар 2 розряду, iнженер, завiдуючий групи, старший науковий спiвробiтник, завiдуючий лабораторiєю, голова правлiння, директор. Стаж керiвної роботи 16 рокiв. За рiшенням загальних зборiв акцiонерiв вiд 26.04.2011р. Годину В.В. Було вiдкликано з посади Голови правлiння, та призначено на посаду директора, що вiдбулося у звя`зку з запровадженням в Товариствi посади одноосiбного виконавчого органу директора. Посади на будь-яких iнших пiдприємствах не обiймає. Посадова особа не надала згоду на розкриття паспортних даних.
 
Посадова особа фізична особа
Посада Головний бухгалтер, член наглядової ради
Прізвище, ім’я, по батькові або найменування юридичної особи Кропiвницька Анастасiя Олександрiвна
Паспорт: серія, номер, ким і коли виданий дIн № дIн, виданий дIн
Рік народження 1986
Освіта вища
Стаж керівної роботи (років) 0
Найменування підприємства та попередня посада, яку займав ЗАТ ВЕГА ПЛЮС, бухгалтер
Опис Обов`язки та повноваження як головного бухгалтера: Головний бухгалтер здiйснює забезпечення рацiональної системи документообiгу, застосування прогресивних методiв ведення бухгалтерського облiку; забезпечення повного облiку грошових коштiв та товарно-матерiальних цiнностей, та сучасне вiдображення в бухгалтерському облiку всiх операцiй пов`язаних з їх змiнами та пересуванням; забезпечення чiткого вiдображення виробництва та товарообiгу, реалiзацiї продукцiї, робiт та послуг, результатiв внутрiшнього господарського розрахунку, орендного пiдряду виробництв,цехiв, вiддiлень, бригад та iнших пiдроздiлiв пiдприємства; забезпечення чiткого облiку результатiв господарсько-фiнансової дiяльностi пiдприємства. Головний бухгалтер має право: користуватись матерiалами та iнформацiєю, що стосуються фiнансово-господарської дiяльностi пiдприємства; використовувати наявне технiчне обладнання та програмне забезпечення, необхiдне для виконання службових обовязкiв; користуватися Iнтернетом у межах, необхiдних для виконання посадових обовязкiв; представляти iнтереси пiдприємства в стороннiх органiзацiях з питань, що стосуються фiнансово-господарської дiяльностi пiдприємства. Повноважень та обов`язкiв як члена наглядової ради посадова особа не виконувала, оскiльки склад наглядової ради не був сформований, та наглядова рада як орган Товариства внутрiшнiми документами Товариства не передбачена. Непогашених судимостей за корисливi та посадовi злочини не має. Розмiр виплаченої винагороди у 2011 роцi склав 70 000 грн. (винагорода за виконання обовязкiв головного бухгалтера. За виконання обовязкiв члена наглядової ради винагороду не отримувала), винагороду в натуральнiй формi не отримувала. Попереднi посади: секретар, бухгалтер. Стаж керiвної роботи менше нiж рiк. Кропiвницьку А.О. призначено на посаду головного бухгалтера згiдно з наказом Директора вiд 14.07.2011р., на посаду члена наглядової ради згiдно з рiшенням акцiонера (Товариство складається з однiєї особи) вiд 14.07.2011р. Однак у 2012 роцi Кропiвницьку А.О. З посади члена наглядової ради було вiдкликано (Рiшення акцiонера вiд 10.01.2012р.). Посади на будь-яких iнших пiдприємствах не обiймає. Посадова особа не надала згоду на розкриття паспортних даних.